לקראת עונת החתונות הקרובה במתחם האירועים
סקיי גארדן השיקו תפריט קיץ חדש. הגענו לערב קייצי לקבלת הפנים בגן הירוק של המתחם, וחוץ מהאווירה הטבעית והירוקה שבגן, נהנו גם מעמדות קבלת הפנים המושקעת ודגמו מכל מה שיש למתחם להציע. אז מה היה לנו? עמדת חובה בכל חתונה - הבאן המסורתי. הבאן כאן ממולא באסאדו, יחד עם רוטב ברביקיו בפנים ולחמניה אוורירית - ביס מושלם. בעמדת הטאבון מכינים את הבצק במקום, ובוחרים ממגוון תוספות: בשר, דגים, אסאדו והחלק הכייפי - לא פחות משישה סוגי רטבים.
צפו בכתבה המלאה:
האווירה בגן מאד טבעית, סביב לחופה ניתן לראות את נופי הרי עמק יזרעאל, העיצוב הטבעי נשמר גם בתוך האולם עצמו, עם קיר שלם שכולו מכוסה בצמחיה ועמדת צילום מושלמת. תפסנו את ויקטור אליהו, הבעלים של המתחם שסיפור לנו על החידושים במקום, "שדרגנו את האוכל בצורה מטורפת, גם בקבלת הפנים עם הבשר והטאבונים, עשינו תפריט מטורף לחלוטין. בשורה התחתנה - אוכל מטורף".
תפסנו גם את קסם ודנה שמתחתנות כאן הערב, לשאול מה משך אותן לכאן: "אהבנו את הגן, את העצים, רצינו את האווירה הכפרית, קליל, כיף, אווירה טובה, אנשים פה רמה גבוהה".